Dreamcatcher

ny vecka.

Publicerad 2013-04-29 12:13:27 i Life,

Ny vecka nudå och jag försöker ändra mitt tankesätt och min attityd. Det går väl såhär men det är ju bara måndag ännu. Idag ska jag och klippa mig (om jag inte backar ur i sista minuten) och det ser jag än så länge framemot. Sitter nusombäst i skolan och väntar på tills lektionen börjar. Som tur ska vi vara i datasalen till först så jag har hunnit surfa runt lite och såklart blogga lite.
 
Jag ursäktar för att jag inte uppdaterat sen torsdags men har inte haft någonting att berätta. Skolarbeten som tusan och ja, det var det.
 
Open var härligt. Hade sjukt dålig motivation till att åka på det till först men oj så glad jag blev att jag tvingade mig själv till det ! Sååå härlig gemenskap och man fick faktiskt lära känna andra ! Dricka kaffe och ha fina diskuteringar. Fint med sånt !
 
Annars så vet jag inte när jag bloggar nästa gång eller hur mycket jag bloggar för motivationen med allt är lite nere nujust. Hoppas dock ni har en finfin vecka och att ni klickar in här nu som då. Antagligen uppdaterar jag typ, ikväll eller någonting.
 
Får se om jag vågar klippa bort mitt långa hår.. Oj oj, dessa knasiga beslut man har i livet !

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela