Dreamcatcher

Fredagen.

Publicerad 2013-11-29 09:12:25 i Life,

Fredagen till ära så har jag vaknat tidigt och läst på tent. Tenten börjar kl. 11.45 och jag är nervös. Har inte läst tillräckligt mycket men det får jag skylla mig själv för. Gårdagen var helt okej, kursen var kanske det enda negativa på dagen. Gick på stan före och handlade lite grejer. En bra tur på stan var det. Drack en kaffe för mig själv och var helt ensam på cafét. En mysig stund där jag verkligen fick vara för mig själv.
Träffade inte alls Josefin men jag träffade Pernilla istället. En fin lägenhet hade hon (hon har flyttat in till stan så vi är inte grannar längre) och vi pratade för lite mer än 2 timmar. Drack typ 4 tekoppar. En trevlig kväll var det.
 
Uprising ikväll och det blir väl lika bra som alltid. Trots att jag hört predikan 2 gånger tidigare. Kanske jag får någon aha-upplevelse denna gång, det brukar ju vara "tredje gången gillt". Annars så har jag nog inga planer för dagen. Tenten skall skrivas och sen får vi se vad som händer.. Hoppas i alla fall på en bra kväll ! Tenten kommer att strula sig men det gör inget. 
 
Fredag och helg. Det betyder mycket. Helgen är full av program men sånt som är nödvändigt och bra. Som t.ex, imorgon skall jag öva mig att räkna inför läkemedelstenten. Så, det är ju bra i alla fall. Och på söndag är det välgörenhetskonsert. 

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela