Dreamcatcher

Städa, serier och mat

Publicerad 2014-04-25 14:28:29 i Life,

Denna fredag består av städning, seriekollande och planering av mat för hela veckan. Det här med att handla mat för en hel vecka och göra mat så det räcker är inte riktigt min starka sida. Oftast köper jag inget mat utan bara äter på jobbet. Där måste jag ju ha med egen eller köpa mat så oftast springer jag till mini-mani och köper en sallad. När jag sen kommer hem så är jag oftast för trött för att göra mat så jag brukar lämna det. Men, nu tänker jag att jag påriktigt måste skärpa mig med mina matvanor! Det här är ju bara för dåligt..
 
Veckan har gått snabbt och snart är det en hel vecka sedan EC14 slutade officiellt. Tiden går fort och jag hänger inte riktigt med. Men det gör väl ingenting, jag följer med bara. Idag städar jag för fulla muggar, min lägenhet ser verkligen ut som ett bombnedslag! Tanken var att jag skulle börja typ, 9-10 imorse men näe, det var nu inte riktigt så det hände.. Men, jag har börjat i alla fall så det är ju bra. Dessutom är jag ledig imorgon också så jag hinner göra färdigt allt som jag inte hinner med idag.
 
Jag är trött och hungrig. Har inte riktigt hunnit  äta lunch idag så därför är jag hungrig. Men det är ju som sagt för att jag inte orkar göra mat när jag är hemma. Äh, alltså nu borde jag fortsätta med städningen. Ha en finfin helg alla läsare! 
 
 

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela