Dreamcatcher

I dream of a life with enough happiness and enough love.

Publicerad 2014-09-24 19:59:12 i Life,

Jag drömmer om ett liv där allt har den mängd den skall ha. Inte för mycket eller för lite av något. Lite mera kärlek och lite mindre pengar. Lite mer njutning av livet och lite mindre "vill-ha-någonting-bara-för-att" känslan. Lite mer frihet och lite mindre ensamhet. Livet skall ha tillräckligt mängd med bra dagar och mindre bra dagar. De dåliga dagarna är inte bara jobbiga utan dom är även nyttiga. Och dom bra dagarna är nyttiga bara de inte är för många. Jag drömmer om ett liv där jag har styrkan att se framåt vad som än händer. Människor omkring mig som finns där för mig, vad som än händer. 
Jag har uppnått flera av mina livsmål under en kort tid. Livet, ser ut att vara perfekt just nu. Men vi alla vet att livet inte är perfekt. Och det är så det skall vara. För vore livet allt för bra så vore det allt tråkigt.
"I learn from the bad days and I cherish the good days".

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela