Dreamcatcher

Kravlöst är vacker.

Publicerad 2014-11-29 20:26:33 i Life,

Kravlösa dagar är det vackraste som finns. Dagar där man kan allt och inget. Dagar där man inte behöver tänka på någontng. Dagar då man inte behöver duscha sig eller sminka sig. Såna dagar är finaste. En sån dag hade jag idag. Ingenting jag måste göra, ingenting jag behövde tänka på.
Dagen började med att jag ordnade brunch åt mig själv. Kollade Prison Break och njöt för fullt. Jagade lägenheter och planerade lite inför inkommande vecka. Dagen fortsatte med lite städning, mer lägenhetsjakt och mer Prison Break. Tog paus i dagen och gick och handlade mat för nästa vecka. Kom hem och gjorde lunch/middag. Kvällen har fortsatt med att kolla på Prison Break. 
Egentligen hade jag tänkt göra en massa saker idag. jag hade tänkt åka på brunch till Sion, shoppa lite kläder och kanske träffa en vän eller två. Men så blev inte fallet och jag ångrar mig inte ett dugg! Det må låta konstigt och själviskt men jag har fått nog över att springa efter en massa folk. Och ni som funderar varför jag ej tagit kontakt med er så är det för att jag är trött på er. Trött på att inte få svar eller att ingen av er någonsin hör av er. Trött på att alltid få ett "nej" till svar. Så, vill ni nå, så tag kontakt. Men om jag inte svarar så är det bara för att jag inte vill. 
Kravlöst. Det är någonting jag tycker om. Dagar som idag. Dagar då jag är i centrum. Ingen annan, bara jag.

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela