Dreamcatcher

We're all crazy, some of us just hides it better.

Publicerad 2014-01-23 18:50:44 i Life,

En helt okej dag har det varit. Vi hade en lektion, sedan utvecklingssamtal med en av lärarna. Det gick bra, vi pratade för en halvtimme fast det var menat man bara skulle prata i 10-15 minuter. Vi pratade om verkligen allt och det kändes så skönt att prata med någon som inte vet allt. Någon som inte vet någonting om en egentligen. Vi pratade om framtiden, tankar, samhället, människor, kirurgi, ja i princip det mesta. En trevlig stund var det.
 
Efter skolan har jag gjort ingenting. Bokstavligt talat, ingenting. Ja, sett på Desperate Housewives om det nu räknas men annars ingenting. Ätit lunch, suttit på soffan och bara kollat på serien. Egentligen borde jag väl äta kvällsmat ännu men jag har ingen lust att börja koka mat. Dessutom är jag inte ens hungrig så det känns så onödigt att börja göra mat då.
 
Imorgon är jag ledig och jag har inga planer. Det känns bra, faktiskt. Det känns skönt. Jag har helg och jag har inga måsten eller andra tunga grejer. Det känns skönt. Jag känner mig fri på ett sätt.

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela