Dreamcatcher

att fokusera.

Publicerad 2013-01-31 19:23:14 i Life,

Jag beklagar för det otroligt deppiga inlägget jag skrev igår. Normalt är jag inte sådär deppig eller nedstämd men igår var det bara så. Jag tror det hade med att jag var trött och alltid när jag är trött så börjar jag tänka. När jag tänker så tänker jag oftast på ganska stora grejer (tycker jag) och ibland blir det positivt och ibland negativt. Igår blev det då negativt. 
 
Jag har nu bestämt mig för att försöka fokusera på det positiva ! Visst, jag kommer att ha fler tunga dagar men det är också därför jag skall försöka fokusera på det positiva. Jag kommer alltid att hitta någonting negativt så jag skall försöka hitta minst 5 positiva saker då för att hindra mig själv till att bli deppig och nedstämd. Jag vet jag har rätt till att ha sämre dagar men jag vill inte att det blir allt för många. Jag vill inte att jag skall bli den jag var förut. När jag inte kunde hitta positiva saker i någonting och blev bara mer nedstämd. 
 
Att tänka positivt är något som alla borde göra. Det gör kanske alla hela tiden men det finns också såna som inte gör det. Jag tipsar er att tänka på ett kärt minne, en fin människa eller någonting annat positvt som ni vet ni har. Ni kommer nästan garanterat att må lite bättre. Jag gör det åtminstone. Så, från och med nu skall jag försöka fokusera på det positiva mer ! Hitta flera positiva saker i min vardag och i mitt liv.
 
Att fokusera. Det är något jag borde göra. Eller, att fokusera på det rätta, är väl det mer. Att fokusera på det som får mig att må bra. Att fokusera.
 

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela