Dreamcatcher

Life is pretty great for now.

Publicerad 2013-05-31 17:12:48 i Life,

Jag ser framemot helgen eftersom det är så mycket program. Jag är nöjd med arbetsdagarna (inskolningsdagarna på jobbet) och är förvånad över hur mycket jag har varit kapabel till att göra. Jag skall jobba med äldre i sommar och jag har aldrig velat jobba med äldre folk. Inte ens tänkt att jag skall på praktik dit men nu jobbar jag med äldre. Det känns helt okej faktiskt. Inte är det nåt jobb jag vill fortsätta med i längden men över somrar så går det väl. Det är inte så hemskt som jag trodde. Visst blir jag äcklad i vissa situationer och kan tål inte sjukhuslukten men jag vänjer mig väl. Mina kolleger är trevliga, bra gemenskap och så bra relationer på platsen ! Jag gillar det.
 
Kom hem kl. 15 och kl. 18.30 sticker jag iväg tillbaka till Terjärv på ungdomssamling. Imorgon är det mycket program som gäller. Jag har 4 studentfester jag ska på. Skall fira mina vänner för att de har kämpat och fått sin studentexamen !

Efter alla studentfester så ska jag på födelsedagsfest där vi firar Pernilla. Även hennes vän kommer hem från Danmark så det ska väl oxå firas. Jag känner typ 2 människor där och är ganska nervös inför det men jag tror det blir en bra kväll i alla fall. I alla fall hoppas jag det och ser framemot det !
 
På söndag träffar jag äntligen världens finaste Ida ! Jag har saknat henne så sjukt mycket och imorgon får jag äntligen se henne !
På söndag är det även studentfest. Skall fira en vän som har klarat av det och finally fått sin studentexamen !
 
Som sagt, helgen är fullspäckad med program men jag gillar det. Den är fylld med saker jag älskar, med människor jag älskar. Jag ser så framemot helgen och hoppas den blir oförglömlig !!
 
Vi börjar helgen med ungdomssamling i kära Terjärv med fina människor. Nu kör vi !

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela