Dreamcatcher

Happy,happy,happy !

Publicerad 2013-02-28 16:56:51 i Life,

Haha, när jag skrev rubriken började jag tänka på dendär sången i How I Met Your Mother när Marshall sjöng en födelsedagssång till Lily. Vet ni, dendär Happy,happy lily-dayyy ! haha, vet ni vilken jag menar ? Nåja, haha, den började jag tänka på när jag skrev rubriken och har skrattat åt den för 10 minuter nu...
 
Nåja, dagen har hittills varit bra. Helt fantastisk. Stack ju iväg till staden med mamma och gå runt i butikerna. Vi kom hem med ganska mycket. Eller jag kom hem med ganska mycket men mamma fick också en hel del grejer.
 
Jag kom hem med mycket jag blev kär i. Jag pratade ju om att jag skall köpa lite träningsgrejer och en av dem grejerna fick jag idag. Träningsshorts. Jag har velat ha shorts ända sen jaa nå, ända sen jag började träna med pappa här hemma för 2 somrar senn. Men, det blev aldrig köpt och jag använde gamla trasor jag hittade här hemma istället. Men nu, har jag äntligen träningsshorts ! Ah, jag är så sjukt taggad att använda dem så jag knappt orkar sitta i stolen ! haha.
 
Nåja, förutom mina underbara träningsshorts så kom jag hem med en jeans-väst, en vit långärmad tröja, 2 par sockor och ett par jeans. Fina saker !
 
Nu ska jag skriva lite skolarbeten så jag inte har så mycket att göra när jag är i Vasa. Men nåja, hoppas ni har en fin kväll och hoppas ni njuter av kvällen. Om ni så har sportlov eller inte.

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela