Dreamcatcher

Tvåtusentretton.

Publicerad 2013-12-29 11:57:00 i Life,

Drar ihop en liten 2013 års-resumé tills jag åker. Eller, jag åker först om 5 timmar men det är mycket som skall göras före det. När jag kommer hem, är det 2014. Oj, vad läskigt. Nåväl, här kommer lite från det gångna året.
 
2013:
Januari: Körde i diket direkt 1:a Januari, praktiserade vid Trollbergets daghem, hade ingen bil, hängde mycket i kyrkan och spenderade dagarna mest hemma, var även med i en lifegrupp.
Februari: Började på gymmet, kaffade med Andreas ganska mycket, var barnvakt för några okända, studiebesök till Malax, hängde hos Pias, hade sportlov, hängde med lifegruppen här också en tid.
Mars: Hade mycket i skolan, hängde i kyrkan ofta, klippte sidecut, photoshootade med några från kyrkan, bilen var sönder här också, påskfestivalen i kyrkan var här också, lugnt en av de bästa som hänt i år.
April: April var en ganska jobbig månad, nånting föll isär här. Minns inte så mycket av månaden och jag bloggade lite i april. Dock, var jag hos Pias ganska mycket och fick veta om sommarjobb här. Open för unga vuxna i kyrkan började i den här månaden.
Maj: Firade 1:a Maj med Pia och Elijah på torget och hos henne, vikarierade vid Trollbergets daghem, var på bio på premiären av Fast and The Furious 6, åkte hem för sommarlov, började väl sola mig mycket på balkongen härt i slutet av månaden.
Juni: Firade 3 av mina vänner som fått studenten, körde i diket 2 gånger på samma dag, firade Pernilla med andra människor och alla andra som fått studenten i Jakobstad, gjorde skolarbeten, solade på balkongen mycket, skrev skolarbeten när jag hade sommarlov, var på barnläger i församlingen här hemma, kusinen blev konfirmerad, firade kusinens son som också blev konfirmerad, föräldrarna åkte till Iso-Syöte, jag vikarierade på åldringshemmet, blev inskolad, firade finaste Josefine och spelade volleyboll med härliga människor.
Juli: Började jobba på åldringshemmet, vikarierade som ungdomsledare för en tid här, spelade massor av volleyboll och dagarna flöt på som bara den, farmor och morfar fyllde 90 år.
Augusti: Jobbade fortfarande på åldringshemmet, spelade volleyboll, började förbereda mig inför ett nytt läsår i Vasa, packade, var på ungdomssamlingar, åkte iväg till Vasa.
September: Började skolan med många tankar, kämpade mig genom skolarbeten, hängde mycket med favvo-Camilla, många spontana utekvällar.
Oktober: Det blev mörkt, det snöade på höstlovet, jag och broshan var båda hemma för höstlov, började fokusera mer på Jesus och min tro.
November: Bakade cupcakes för första gången, lyssnade på Andreas Frankner i kyrkan, började som mediaskötare i kyrkan, började ordna upp i lägenheten, började med kurserna vid Mirahouse, var på Rockidolen, hängde en hel del hos Camillas.
December: Hade många lediga dagar, en del skolarbeten, tenter, hade fortfarande kurs vid Mirahouset, julfest med klassen, julfest med KIDZ-ledarna, julfest med en klass i skolan och julfest i kyrkan var jag agerade som huvudservitris, stressade mycket trots att jag inte hade någon skola, åkte hem på jullov, firade jul med familjen, åkte på nyårsläger där jag inledde året 2014 med andra ungdomar. (Det sista händer ju idag och det är fortfarande 2013)

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela