Dreamcatcher

Frankner.

Publicerad 2013-10-31 19:25:30 i Life,

Imorgon i kyrkan är det Uprising igen och dit ska jag. Oftast är det nog varannan vecka men denhär gången är det 2 veckor efter varann. Orsaken (tror jag) är för att vår huvudtalare är Andreas Frankner från United St.Petersburg och är en helt fenomenal talare ! Han var även huvudtalare under påskfestivalen i våras och han var så otroligt bra. Pratade med inlevelse, på samma nivå som lyssnarna och på samma gång få fram det viktiga budskapet. Jag gillade honom och ser framemot morgondagens predikan.
 
Annars så har dagen varit bra. Med Andreas fick jag lära mig några korttrick och prata och äta morgonmål. Det var så trevligt att träffa honom igen. I skolan gick det ganska trögt men helt okej. Jag hade ju hört allting förut men annars var det helt okej. Fick ju fräsha upp minnet i alla fall, hoppas jag blir godkänd i kursen denna gång nu bara.
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort annat än vilat och kollat på tv-serier. I princip det. Klockan är halv 9 och jag har mycket att göra, dumma jag som är så lat. Men, som man bäddar får man ligga. Imorgon är det i varje fall fredag och fredag är alltid en bra dag. 
 
Bilden är tagen från The Uprisings egna sida på facebook. 
 
 

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela