Dreamcatcher

Helgen som kom och gick

Publicerad 2014-03-30 11:09:55 i Life,

Helgen som har varit var en bra helg. Inte mycket program men ändå någonting att göra. I fredags var det Uprising och det var riktigt bra. Vi gjorde varma smörgåsar och det blev väl ganska lyckat. Lite försenad blev vi men det är nu inget farligt. Predikan var bra och losångarna var fina. En helt bra kväll var det.
Lördagen spenderade jag nog bara hemma. Tog det lugnt, handlade mat och sånt. På kvällen träffade jag Pia på mäckäri och åt glass. Vi samtalade om mycket och jag blev bjuden på kalas, helkult! En bra kväll det också.
Och söndag. Dagen har bara börjat men den har börjat lugnt. NCIS rullar på, solen skiner och jag har hunnit vakna upp. Snart skall jag äta mat och sen bär det av till kyrkan. En full dag men ingen stress känner jag mig. Jag har inte media eller kidzen så jag får bara lyssna och ta det lugnt. Det jag skall göra är bara att kolla före att allting ser bra ut och det inte är så stökigt. Det är nu det. Så, jag ser framemot dagen, det är inte mycket jobb men jag får ändå timmar för det.
 
Nu skall jag börja göra mat och sånt. Hoppas ni får en lugn och fin söndag!
 
 

Om

Min profilbild

Bree Louise

20-årig tjej från Vasa som studerar till socionom för tillfället. Familjen, Jesus, människor, församlingsarbete, volleyboll och vänner står nära mitt hjärta. Var inte rädd att kontakta mig här på bloggen eller på mailen: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela